zondag 24 juli 2011

Home Party baby!

Lilli Vanilli Juwelen doet ook "Home Parties" dames en heren. Niet van het genre Tupperware waarin je de noodzaak van een nieuwe plastieken pot (in dit geval een paar oorbellen of een ketting) uit de doeken gedaan wordt door middel van een avondvullende monoloog inclusief demonstratie. No no no niks van dat! Nodig gewoon eens wat vriendinnen uit, stuur meneer naar de kroeg en ik kom mijn gerief op uw keuken- (of woonkamer-) tafel uitstallen. Zet er een chipke en een fles wijn bij en dan komt dat vanzelf goed!



Omdat u al die moeite doet om uw vriendinnen uit hunne zetel te sleuren en van spijs en drank te voorzien mag u van Lilli Vanilli voor 10% van het verkochte bedrag juwelen kiezen die avond. 

Moest je het nog niet weten, de juwelen van Lilli Vanilli zijn allemaal van zilver en ik gebruik vooral natuurlijke materialen als verschillende half-edelstenen, koralen, zoetwaterparels & parelmoer. De prijzen liggen allemaal tussen minimum 10 en maximum 50 euro voor een juweel. Dus u hoeft er niet noodzakelijk voor naar Mevrouw Leenmans te lopen.  
 
Ketting en oorbellen in nieuwe jade & witte agaat.

Heb je interesse? Stuur een mailtje naar lillivanilli@ymail.com voor meer info of reservatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten